Hogyan válasszunk fürdőruhát testalkat szerint?

Hogyan válasszunk fürdőruhát testalkat szerint?

Olyan fürdőruhát találni, amely tökéletesen illeszkedik nem könnyű feladat. Az akasztón istenien néznek ki, de amikor felpróbálod őket, valahogy nem az igazi. Mi áll a háttérben, és hogyan válaszd ki a megfelelő fürdőruhát elsőre? A megoldás pofonegyszerű. Ismerd meg a testalkatodat!

2024. május 16.
Hogy válasszakFürdőruha

Denisa Stasinková

Szerkesztő

Fordított háromszög

Jellemzője a keskeny derék és a csípőnél szélesebb vállak. Szerezz be egy merész bikinialsót! Ideálisak az élénk színű alsók, a dekoratív fodrokkal díszített fürdőruhák vagy a rétegezés. A bikinik, a csípőbugyik, fürdőnadrág valamint a boxeralsó típusú bikinialsók mind megfelelnek a testalkatodnak.

Háromszög

„Körte” néven is ismerheted. Ez az alkattípus keskenyebb vállakkal és széles csípővel rendelkezik. Viselj merész vagy réteges felsőket és egyszínű bugyikat! Egy nyakban megköthető fürdőruha kifejezetten jó választás lehet. Ne félj a mintáktól, ezek segítenek elterelni a figyelmet a test alsó részéről. Különösen a dombornyomott minták néznek ki igazán jól. Kerüld a magas derekú bugyikat, helyette válassz csípőbugyikat!

Alma

Széles mellkas, szinte észrevehetetlen derék és nagyobb has. A vállak és a csípő keskenyebbek. Rengeteg gyönyörű fürdőruha létezik telt idomúaknak, amelyek megfelelnek az alakodnak, sok kivágott egyrészes fürdőruha vagy kétrészes tankini. A monokinik vagy a karcsúsító fürdőruhák is nagyon jó választásnak számítanak.  Az ilyen típusú fürdőruhákkal eltakarod a hasadat, és optikailag keskenyebbé teszed az alakodat.

Homokóra

A vállak és a csípő egyforma szélesek, a derék keskeny, csak ki kell hangsúlyozni a nőies idomokat. A bikinik, háromszög fürdőruhák, pánt nélküli fürdőruhák és egyrészes fürdőruhák izgalmas színben vagy mintával tökéletesek erre. Ne félj az élénk színű bugyiktól sem, megengedheted magadnak! A bardot felsők vagy a szexi brazil bikinik kivágott alsó résszel szintén jól állnak majd neked.

Sportos alkat

A csípő és a derék közötti átmenet szinte észrevehetetlen. Az ideális fürdőruha egy bikini oldalt megkötős bugyival vagy egy kivágottabb bikini, amely kiemeli nőiességét. Egy egyrészes fürdőruha kidolgozott derékrésszel szintén jó választás, hogy kiemelje a derekadat. A párnázott kosarak vagy push-up melltartók biztosítják a káprázatos dekoltázst. Ne félj a mintáktól, a színektől, a fodroktól vagy a ráncolástól!