Spacer 3D Siluette: Légáteresztő, kisimító melltartó a gyönyörű vonalakért

Spacer 3D Siluette: Légáteresztő, kisimító melltartó a gyönyörű vonalakért

Úgy gondolod, hogy a népszerű Spacer melltartó már nem lehet jobb? Megmutatjuk, hogy igen! Terveztünk egy új változatot, egyedülálló szabásban, amely segít kisimítani a vonalakat.

2024. április 29.
by Astratex

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

Milyen a Spacer anyag?

A Spacer egy speciális anyag megnevezése. Úgy képzelheted el, mint két vékony szövetet, amelyek között puha, méhsejtmintás töltelék van. Ez a minta lehetővé teszi, hogy a levegő átáramoljon a szöveten, és a bőr lélegezni tudjon. Ezenkívül gyorsan száradó is. Ez teszi a Spacert ideális anyaggá a meleg nyári napokra.

Ördög Nóra

AZ ASTRATEX NAGYKÖVETE

Miért szeretem a Spacer 3D Siluette melltartót? Az egyedi kisimító szabás gondoskodik a gyönyörű vonalakról. Amellett, hogy rendkívül kényelmes, elképesztően vékony, tökéletesen légáteresztő és gyorsan száradó, a bőröm szabadon lélegzik, és minden helyzetben remekül érzem magam. Még a forró nyári napokon is.“

Spacer 3D Siluette

Spacer 3D Siluette

A melltartó különleges „szárny-alakú“ szabása egészen a kosarak felső részéig ér. Ezért képes kisimítani a test vonalait és csodálatos sziluettet varázsolni. A Spacer anyagból készült kosarak vékonyak és hihetetlenül légáteresztők, köszönhetően a rejtett méhsejtmintának. Ez teszi lehetővé, hogy a levegő áramoljon, és a bőr szabadon lélegezzen.

Kisimító

Az egyedülálló szabás segít kisimítani a sziluettet és elrejteni az apró hibákat.

Légáteresztő

A Spacer anyag átengedi a levegőt, így a bőr lélegezhet.

Kényelmes

Az elasztikus tüll nagyon kellemes, nem szorít, nem vágódik be a bőrbe.

Légy magabiztos minden helyzetben

Légy magabiztos minden helyzetben

A Spacer Siluette melltartóban mindig tökéletesen fogsz kinézni! A melltartó szabása elrejti és kisimítja az apró hibákat. A kényelemről nemcsak a légáteresztő kosarak gondoskodnak, de a rugalmas tüllből készült alsó pánt is. A klasszikus merevítők pedig támaszt adnak a melleknek.

Spacer Siluette testszínben

Finom testszín, amely világos és fehér színű ruha alatt is láthatatlan marad.

Spacer Siluette fekete színben

Klasszikus univerzális fekete, amely színes és sötét ruhák alá alkalmas.

A legjobb melltartók nyárra

A Spacer anyag olyannyira népszerű, hogy az Astratex szakértői több közkedvelt melltartótípusban is felhasználják. Nemcsak, hogy gyönyörűen illeszkednek a testhez, formálják és támogatják a dekoltázst, de a kosarak igazán vékonyak, puhák és rendkívül légáteresztőek, amit a forró napokon kifejezetten értékelni fogsz. Kínálatunkban találsz csipkés és teljesen sima felületű, basic és színes darabokat is. És nem feledkeztünk meg az édesanyákról sem, akik számára elengedhetetlen a lekapcsolható kosarakkal ellátott szoptatós melltartó. Nézd meg, milyen Spacer kosárral ellátott modelleket terveztünk számodra.