Magas színvonal Párizsból: Ismerd meg a CHANTELLE márkát

Magas színvonal Párizsból: Ismerd meg a CHANTELLE márkát

Amikor azt mondjuk, francia fehérnemű, a tökéletes szabás, gyönyörű csipke és elegáns minták jutnak eszünkbe. A CHANTELLE pontosan ilyen. Fedezd fel az 1876 óta fennálló szuperprémium fehérneműmárkát!

2024. május 27.
Fehérnemű

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

A szakma mestereinek legjobbjai

A francia fehérnemű olyan fogalom, amely a világon mindenki számára magától értetődő. A CHANTELLE márka a párizsi divat tiszta esszenciáját testesíti meg, és mindent, ami a femme fatale-ról eszünkbe jut. Mert pontosan így fogod érezni magad, amikor ennek a divatikonnak a modelljeit viseled. A CHANTELLE nemcsak fehérnemű, ez a hagyományok tisztelete az innovációval ötvözve. Az anyagok, az illeszkedés és a formatervezés terén a legmagasabb szintű szakértelem övezi. A legfinomabb francia csipkék és szövetek, amelyeket aprólékos, makulátlan kivitelben és tökéletes szabásban készítenek.

Miért érdemes minőségi fehérneműbe fektetni?

▪️ Megfelelő gondoskodás mellett nem áll fenn a varrás gyengülésének, az anyag kinyúlásának vagy a szín- és formavesztésnek a veszélye. A minőségi fehérnemű kifejezetten hosszú életű.

▪️ Az érzés, amikor viseled, felbecsülhetetlen. A luxus fehérneműk nagyszerű érzéssel töltenek el, és viselésük minden alkalommal örömteli pillanatokkal ajándékoznak meg.

▪️ Akár hiszed, akár nem, a megfelelő fehérnemű csodákat tesz az önbecsüléseddel. Akár egy farmerrel és egy egyszerű felsővel kombinálva is különlegesnek érezheted magad.

▪️ A nagy mellek esetében a tökéletesen formázott szabás szó szerint életmentő. Nincs többé csúnya kidomborodás a póló alatt, nincsenek többé kosarakból kibuggyanó mellek vagy kidörzsölődés a merevítők miatt.

▪️ Egy jó minőségű melltartó segít megfelelően elosztani a dekoltázs súlyát, tehermentesíti a vállakat, a nyakat és a hátat, valamint javítja a testtartást.

Forrás: CHANTELLE

Mi testesíti meg a „CHANTELLE nőt”?

A márka számára a nők jelentik az elsődleges és egyben végtelen ihlet forrását. Gyengédek és erősek, kreatívak és nyugodtak, kívánatosak és elegánsak. És folyamatosan változnak, akárcsak maga a divat. A CHANTELLE fehérneműk minden formában és méretben tisztelik a szépséget. Ezért nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem funkcionális is. A mesterien kidolgozott szabások támaszt nyújtanak az ezt igénylő vonalaknak, érzékiséget és magabiztosságot minden nőnek, aki ezt keresi.

Csipkés fehérnemű

Csipkés fehérnemű

A legfinomabb francia csipke mesterien megmunkálva, hogy kiemelje a női önbizalmat, csábító érzést adjon, ugyanakkor megfelelően megtartsa és formálja a vonalakat.

CHANTELLE Fleur Bardot bélés nélküli melltartó
CHANTELLE Fleur Bardot bélés nélküli melltartó
37 690 Ft
CHANTELLE Fleur brazil női alsó, csipkéből
CHANTELLE Fleur brazil női alsó, csipkéből
19 190 Ft
CHANTELLE Champs Elysées bélés nélküli melltartó
CHANTELLE Champs Elysées bélés nélküli melltartó
39 190 Ft
CHANTELLE Champs Elysées francia női alsó
CHANTELLE Champs Elysées francia női alsó
22 490 Ft
Amikor a szépség funkcionalitással párosul

Amikor a szépség funkcionalitással párosul

A modellek támogatást nyújtanak, és a női vonalak formálására tervezték őket. Ki mondta, hogy a kisebbítő és tehermentesítő melltartók nem lehetnek szépek?

CHANTELLE Impression bélés nélküli mellkisebbítő melltartó

CHANTELLE Hedona mellkisebbítő, bélés nélküli melltartó

CHANTELLE C Magnifique mellkisebbítő bélelt melltartó

CHANTELLE Norah mellkisebbítő, bélés nélküli melltartó

Felelősség, változás, innováció

A 19. század végén, amikor a márka - akkor még más név alatt - létrejött, a nőket még fűzőbe kötötték. A változás felé tett nagy lépés volt, amikor a márka alapítója, François Auguste Gamichon megalkotta az első elasztikus anyagot. Az évekig tartó fejlesztés és tökéletesítés aztán más CHANTELLE termékekben is tükröződött, mint például az ikonikus „Défi” melltartó, amely az első varrás nélküli, párnázott melltartó volt, amely valódi tartást nyújtott. Innovatív megközelítésének köszönhetően a márka soha nem lankadt a fejlődésben, és ma már a piac abszolút legjobb anyagaival büszkélkedhet. És most rajtad a sor, hogy kipróbáld őket.

Forrás: CHANTELLE