A hőmérséklet emelkedik. Éld meg magabiztosan a nyarat!

A hőmérséklet emelkedik. Éld meg magabiztosan a nyarat!

2024. július 5.
Hogy válasszak

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

Végre megérkezett az igazi nyári időjárás, vele együtt pedig a kellemes lenge öltözködés. De ezt csak a megfelelő fehérneműben élvezheted. Kényelmesen érzed majd magad a bőrödben, és magabiztos leszel, hogy ura vagy az idomaidnak és az elkerülhetetlen izzadásnak.

A legjobb melltartók nyárra?

A mellek nyár idején akkor a legpihentebbek, amikor szabadon lélegezhetnek. És a Spacer pontosan ezt teszi lehetővé. Ultrakönnyű, tele apró nyitott kamrákkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a levegő szabadon áramoljon a test irányába és fordítva. A legtöbb Spacer melltartó sima felületű kosárral rendelkezik, így ideális póló alá. De vannak csipkével díszített modellek is. Valamint sportváltozatok, amelyek az izzadásra kétszeres figyelmet fordítanak.

Spacer 3D Lady Grace melltartó

Bélés nélküli melltartók

Nyáron minden egyes réteg számít, és ez a melltartókra is igaz. A finom csipkéből, tüllből vagy pamutból készült könnyed kosarak tökéletesek a nyári napokra. Ha pedig abszolút kényelemre vágysz, válaszd a braletteket - merevítővel vagy anélkül. Már rég nem igaz, hogy csak a kis mellekkel rendelkezők engedhetik meg maguknak a bralette melltartókat. Sok nem Bélés nélküli melltartók a szabásnak köszönhetően nagy dekoltázst is képes megtartani, némelyik akár merevítő nélkül is. A nyár a világos árnyalatokat és a lágy pasztellszíneket kedveli. Ezeket nem találod például a Summer Vibes kollekcióban, amely puha, pókhálós csipkéből készült, amelyet alig érzel a testedben.

Anastasia bélés nélküli pamut melltartó

Ég veled, nyári kínlódás!

Mellőzöd a szoknyákat és a ruhákat, mert aggódsz a kidörzsölt combok miatt? Plusz kilók sem kellenek ahhoz, hogy érintsen ez a tipikus nyári probléma. Van elegánsabb megoldás is, mint a púderezés és az izzadásgátló használata. Válassz combig érő bugyit vagy külön combvédőt. Ezek remekül beválnak! A ruha alatti rövidnadrág szintén nagyszerű biztosíték szeles időben.

Breathable combvédőpántok

Fehérnemű, a diszkrét szárnysegéd

A vékony nyári anyagok mindent felfednek, ezért légy felkészült. Segíthetnek a lézervágott szélű fehérneműk, a ragasztott szegélyek vagy a varrás nélküli darabok. Ezek egybeolvadnak a testtel, és észrevehetetlenek még a szűk ruhák alatt is. 

Néhány  egyszerű, párszázas kiegészítőnek köszönhetően pedig élvezheted az aszimmetrikus ruhákat, a mély kivágásokat és az ujjatlan topokat. Könnyedén elrejtik a pántokat, vagy teszik láthatatlanná a melltartó kapcsait.