Esküvői kiegészítők: Fehérnemű, amelyre igent fogsz mondani

Esküvői kiegészítők: Fehérnemű, amelyre igent fogsz mondani

Ahhoz, hogy jól érezd magad az esküvőd napján, nemcsak egy álomruhára van szükséged, hanem olyan fehérneműre is, amely tökéletesen illeszkedik, nem lóg ki, és a szertartás és a lagzi ideje alatt is a helyén marad.

2024. április 24.
Hogy válasszakFehérnemű

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

Hogy a melltartó és a ruha tökéletes párt alkosson

Bármilyen ruhában is állsz oltár elé, a fehérneműddel tökéletes összhangban kell lennie. Ne becsüld alá az esküvői melltartó kiválasztását! Számtalan lehetőség kínálkozik. Csipke, extra mély középrésszel ellátott modellek a mély dekoltázsokhoz, bardot stílus a gömbölyded dekoltázshoz, öntapadós melltartók vagy rögzítőszalagok az extravagáns, hasított ruhák alá. Melyiket választod?

Önbizalommal teli menyasszony

Nem számít, hogy XS vagy XL méretű ruhát viselsz, egy alakformáló fehérnemű sosem hagy cserben. Nemcsak segít kisimítani a vonalaidat, hanem egységesíti az alakodat is, amit nem csak az esküvői fotózás során fogsz értékelni. Az alakformáló fehérneműk gyönyörűen alakítják a vonalakat, és biztosítják, hogy még a szaténsima ruhák alatt se látszódjon semmi, amit nem szeretnél. Emellett az anyag- és szabásválaszték biztosítja, hogy még egy alakformáló bodysuitban is remekül fogsz kinézni.

Álomba illő nászéjszaka

Kápráztasd el kedvesed az első hitvesi éjszakára választott fehérneművel! Finom fehér csipke, selyem hálóing, áttetsző bodysuit vagy harisnyatartó övvel kombinált harisnya? Melyiket választod? A nászéjszakára szánt fehérneműnek nem feltétlenül kell fehérnek lennie. Olyan merész színekkel is párosítható, mint a fekete, a rózsaszín és a piros. Rajtad múlik melyik arcod mutatod meg, a törékeny virágszál vagy a csábos szerető? Csak a képzeleted szabhat határt.

Nélkülözhetetlen kellékek a menyasszony és a koszorúslányok számára

A Nagy Nap előtt még vár rád egy leánybúcsú, sok-sok előkészület a koszorúslányokkal és több ruhapróba. A puha papuccsal kombinált menyasszonyi köntös remekül mutat majd a fotóalbumban.

Okos megoldások vész esetére

Az esküvő napját hónapokig tartó előkészületek előzik meg. De bármi megtörténhet, ezért a legjobb, ha vannak kéznél apró segítségek arra az esetre, ha a helyszínen kell kiigazítani az fehérneműt.

Fehér után piros: ejtsünk néhány szót a menyecske ruháról

Ha a menyecske ruha kiválasztására kerül a sor, a hagyománytisztelők maradnak a piros színnél, míg az újító szelleműek a szivárvány valamennyi árnyaltát számításba veszik. Bármilyen színt is választanál, egy szabály azért csak kötelez: az összhatás érdekében a ruha színének egyeznie kell a fehérnemű színével.

A vőlegényt mintha skatulyából húzták volna elő...

Az urak szintén jól akarnak kinézni az esküvőjük napján. Az előkészületek során jól jön egy kényelmes köntös a választottadnak, hogy ne gyűrje össze az öltönyét. Természetesen az öltönyhöz illő zokni és a kényelmes fehérnemű sem hiányozhat. Hogy a párod ne csak a fotókon tűnjön tökéletesnek, egy alakformáló deréköv biztosítja. Ha beindul a buli, egy hónaljbetétekkel ellátott testszínű póló jól jöhet, hogy az ingén ne éktelenkedjenek csúnya izzadtságfoltok.


A fehérneműfotók a V bílém esküvői szalonban készültek (Vinohradská 81, Prága, Instagram profil: @v-bilem).