Indítsd a nyarat új fürdőruhával: Időtlen stílusok minden alkat számára

Indítsd a nyarat új fürdőruhával: Időtlen stílusok minden alkat számára

2023. május 23.
FürdőruhaTrendby Astratex

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

Mindannyian különbözőek vagyunk, de mindannyian jól akarjuk érezni magunkat. A megfelelő szabás csodákra képes. Csak válaszd ki a megfelelő fürdőruhát, amely úgy áll, mintha rád öntötték volna. Meríts ihletet nagykövetünk, Ördög Nóri tippjeiből!

A tökéletes fürdőruha mindenki számára megadatik

Nem számít, hogy alacsony vagy épp magas vagy, netán hiányzik néhány kiló vagy esetleg valamivel több van. A nőiesség nem függ sem az életkortól, sem pedig a mérleg mutatójától. Arról szól, hogy érezd magad jól és magabiztosan a bőrödben. Feszengve gondolsz a medencére vagy a strandra? A megfelelően megválasztott fürdőruha szabás egyenesen csodákat tehet az önbizalmaddal. Egy jól illeszkedő fürdőruha sehol sem lóg ki, szó szerint hízeleg az idomaidnak, és kiemeli az előnyös adottságaidat.

Esotiq, Shekiera bikini (Tételkód: Shekiera40719_sada)

Aktív nyaralás és sportolás

Azokhoz a nőkhöz tartozol, akik szeretik a nyári sportokat? Ne feledkezz erről a fürdőruha kiválasztásánál sem! Ideálisak az egyrészes modellek, melyek intenzívebb tevékenységek során is a helyükön maradnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fürdőruhán nem lehet érdekes részlet egy kivágás, minták kombinációja vagy levarrt masni formájában. A bikinit kedvelő hölgyek számára alkalmasak a klasszikus szabású bikinialsók és merevítőkkel vagy béléssel készült bikinifelsők. 

Etna, Rainbow I egyrészes női fürdőruha (Tételkód: EwaW_610)

Ördög Nóra

Ördög Nóra a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát. Első televíziós szereplése a Top of the pops című zenei műsorban volt, majd a Kölyökklub és a Moziklub műsorvezetője, illetve szerkesztője volt. Ezt követte a Reggeli és a nagy sikerű Szombat esti láz Stohl Andrással, majd a Csillag születik és az X-Faktor című tehetségkutató show háziasszonya volt. Emellett játszott a mórahalmi színházi előadásokban is. Férjével 2 gyermeket nevelnek. 

Milyen nyári sportokat vagy tevékenységeket szeretsz?

Hogyha vízről van szó és a Balatonról, akkor nagyon szeretek suppolni. Az az én sportom, mert nagyon szeretem a vizet ebből a perspektívából, amikor az ember a közepén, egy teljesen nyugodt, már-már relaxált állapotban tudja figyelni a nyüzsgő embereket a parton. Ez egy egészen más életérzés, mint ott kint a strandolók között elvegyülni, úgyhogy én ezt a nyugalmat keresem akkor is, amikor felszállok a sup deszkámra. A másik kedvenc műfajom, ami tavaly nyáron is többször össze tudott jönni, az a jógázás a naplementében a vízparton. 

Milyen típusú fürdőruhákat szeretsz a legjobban?

Én általában az egyrészes fürdőruhákat részesítem előnyben, de nagyon szeretem, hogyha van valami extra a fazonjában például, ha aszimmetrikus. Egyértelmű, hogy az egyrészes fürdőruhákban kényelmesebben érzem magam, mint a bikinikben, viszont a trankiniket is nagyon szeretem, azok is trükkös és érdekes fazonúak. 

Astratex, Summer Push-Up női bikini (Tételkód: 01SummerATX_sada)

A napfényes idill

Persze, hogy a napozáshoz kétrészes fürdőruha a legjobb, mivel a test legnagyobb részét szabadon hagyja. Legnépszerűbb fazon a napozáshoz a bikini. Ugyanis magasabbra szabott combkivágásokkal rendelkező bikinialsóval és háromszög alakú bikinifelsővel készül, sok esetben megkötős kivitelben, melyek hason fekve könnyen kioldhatók. Ha valami miatt nem kényelmes számodra a kétrészes fürdőruha, vagy egyszerűen jobban kedveled az egyrészes fazonokat, válassz olyan modellt, amely mélyebb kivágással és magasabb combkivágásokkal készült. Ha pedig megunnád a napozást? Teríts magadra egy stílusos strandkendőt vagy vegyél fel egy strandruhát, amely nem csak a vállakat fogja eltakarni. 

Astratex, Tenley II egyrészes női fürdőruha (Tételkód: PLA106_X01)

Wellness pihenés

Ne feledd, hogy az életkor csak egy szám, és már rég nem igaz az a szabály, hogy egy érett nő kizárólag egyrészes fürdőruhát viselhet. Ne félj megmutatni a csodás vonalaidat a vízparton! A kétrészes modellek minden testalkaton jól mutatnak. Az édesanyák inkább a magasított bikinialsóval és klasszikus merevítős bikinifelsővel készült modelleket részesítik előnyben, lányaik viszont, akik a lehető legnagyobb bőrfelületen szeretnének lebarnulni, a magasabb combkivágásokkal készült bikinialsókat és a nyakbakötős bikinifelsőket választják. Úszáshoz pedig inkább bélelt vagy részben bélelt, vastagabb megkötős zsinórokkal rendelkező bikinifelsőt válassz, mivel mozgás közben jobban megtartja a kebleket. 

Inspiráció Ördög Nóra szerint

Miben indulj a strandra?

Ha idén a lányoddal készülsz a tengerpartra, nyugodtan próbálj ki látványosabb színes fürdőruhát! Nem csak könnyen megtaláljátok egymást a tömegben, de a színek is jól mutatnak a napbarnított bőrön. Játszhatsz a különböző szabásokkal is. Az egyrészes fürdőruhát különleges színkombinációval vagy mutatós mintával lehet feldobni. A minta visszaköszönhet az összehangolt bikinin is. Különböző kiegészítők segítségével pedig tökéletes strandi megjelenést varázsolhatsz. 

Etna, Bella III egyrészes női fürdőruha (Tételkód: Bella_086)