Idén a fehérnemű felül viselendő: Öltsd magadra a színeket és próbálj ki egy merész tavaszi trendet!

Idén a fehérnemű felül viselendő: Öltsd magadra a színeket és próbálj ki egy merész tavaszi trendet!

Nem, nem bolondultunk meg! A divattervezők döntöttek: a fehérnemű is helyet kapott a felsőruházatok között. Tudjuk, melyik színek most a legmenőbbek és inspirálunk, hogy hogyan kombináld a fehérneműt a mindennapi outfiteddel.

2024. március 11.
Trend

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

Játék a divattal

Itt a tavasz és vele együtt a divatbemutatók újdonságai is megérkeztek. Azt gondolod, hogy a divattervezők ötletei nem neked valók? Tévedés! A divatnak elsősorban szórakoztatónak kell lennie. Ezért itt az idő elengedni magad, és kipróbálni valami újat. Nem kell rögtön öv helyett harisnyatartó övet felvenni. Megmutatjuk, hogy ez az „őrület“ decensebb verzióban is jól mutathat. És mi az, amit kipróbálhatsz?

🩵A szatén hálóing kiválóan helyettesíti a ruhát. Vegyél fel hozzá egy blézert, magassarkú cipőt és kész a különleges megjelenés!

🩵Maradjunk még egy kicsit a szaténnál. Mit szólnál hozzá, hogy a farmernadrághoz atléta helyett felvennéd a kedvenc pizsama topodat? Hétköznapi öltözékből azonnal menő megjelenés lesz.

🩵Szereted a pizsamanadrágot? Vegyél fel hozzá egy pólót vagy inget, és úgy fogsz kinézni, mintha most léptél volna ki egy divatmagazinból.

🩵Szoktál díszes bralette melltartókat és melltartó topokatviselni? Akkor mutasd is meg! Szoknyával vagy mutatós nadrággal és egy inggel kombinálva csodálatos stílust fogsz varázsolni.

🩵Mit szólsz a népszerű bodykhoz és fűzőkhöz? Tökéletesen helyettesítik a topot a szoknyához vagy a nadrágkosztümhöz.

🩵Nyáron imádni fogod a hosszabb szárú bugyikat, amelyek felváltották a klasszikus rövidnadrágokat. Egy pólóval vagy vászoninggel máris megvan a tökéletes szett a nyári kirándulásokhoz.

🩵Próbálj a ruhához vagy farmernadrághoz és pántos felsőhöz köntöst párosítani. A legjobb választás a kimonó fazonú modell, amely ideális ehhez az irányzathoz.

🩵A Dara bags női táskák tökéletessé teszik a stílusodat. Esti programhoz pedig borítéktáska helyett jól használható egy pénztárca vagy kozmetikai kistáska

Inspiráció az Astratextől

A tavasz a színeké

Limezöld és sárga szín

Limezöld és sárga szín

Felejtsd el a finom pasztell színárnyalatokat és frissítsd fel a fehérneműs fiókodat látványos zöld és sárga színárnyalatokkal. Ezek a színek tökéletesen érvényesülnek a napbarnított bőrön, és felragyogtatják az öltözékedet. A Dopamine Dressing trend követői szerint a feltűnő színek pozitívan befolyásolják a hangulatot és növelik a boldogság érzését.

Porcelánfehér szín

Porcelánfehér szín

Az idei menő színek között legszerényebb a klasszikus fehér szín. Azok szerint, akik a színek tipológiájával foglalkoznak, az új kezdetet jelenti. Ha pedig fehérneműről van szó, a fehér szín gyengéd hatású és kihangsúlyozza az anyagot, fazont és a csipkét. Kiválóan kombinálható és tökéletesen jól mutat hangsúlyos ékszerekkel és kiegészítőkkel.

Divatos kék szín

Divatos kék szín

A királykék az a szín, amellyel soha nem hibázhatsz. Minden típusú bőrnek jól áll, és csodálatosan felragyogtatja a ruhatárat. Az uralkodók kedvenc színe, ráadásul valóban méltóságteljesen néz ki. Próbálj kombinálni több árnyalatot égkék vagy olajzöld színnel, vagy hagyd érvényesülni, mint az öltözék leghangsúlyosabb elemét.

Cseresznyepiros szín

Cseresznyepiros szín

Van valami lédúsabb az érett cseresznyénél? A vörös nagyon nőies, és egy csipetnyi érzékiséget kölcsönöz. Egy csábítóbb változatban, csipkével kiegészítve szexepilt kölcsönöz, egy egyszerűbb szabásban pedig feldobja az egyébként unalmas modelleket. Egyszóval, minden alkalomra látványos viselet. Ha nincs kedved merész árnyalatot viselni, próbálja ki a visszafogottabb, bordóba átmenő meggy árnyalatot.