Tulip-kollekció: Kényelmes fehérnemű minden méret számára

Tulip-kollekció: Kényelmes fehérnemű minden méret számára

A megfelelő gondoskodásra minden mellnek szüksége van. Ezért az Astratex olyan melltartókból álló kollekciót alkotott, melynek modelljei tökéletesen alkalmazkodnak minden mellformához, és maximális támaszt biztosítanak.

2023. július 3.
Fehérneműby Astratex

Karolína Marvánková

Szerkesztő

Kényelem minden mell számára

Az Astratex szakértői megalkották a Tulip kollekciót, melynek melltartói a legnagyobb mellek számára is támaszt biztosítanak. Minden modell kosarainak belső oldala 100%-os pamutból készült, a varrások pedig csodálatos dekoltázst formálnak.

Fedezd fel az egész kollekciót!

Tulip bardot bélelt melltartó

A puha anyaggal bélelt kosarak, a függőleges varrás és a merevítők tökéletesen gömbölyítik a melleket, és megteremtik álmaid dekoltázsát.

Tulip Lace bélés nélküli, kisebbítő melltartó

A melltartó csodálatosan gömbölyíti és optikailag kisebbíti a dekoltázst. A két réteg hálós anyagból készült kosarak könnyedek, de egyben tartósak is.

Tulip bélés nélküli, kisebbítő melltartó

Optikailag kisebbíti a nagy kebleket. A mimizer melltartó precízen kidolgozott kosarai és vállpántjai segítenek elosztani a mellek súlyát.

Engedd, hogy a lélegzetelállító csipke magával ragadjon!

Mint minden, az Astratex szakértőitől származó kollekciót, a Tulip termékcsaládot is egy különleges elem - a finom csipke - köti össze. A virágmotívum romantikus és gyengéd, ezért a modellek a sima felületű ruha alá is alkalmasak.

Mivel kombinálhatók a melltartók?

A tökéletes megjelenésért a kollekciót a melltartók mellett, népszerű szabású bugyikkal is kiegészítettük, de a hálóing és a harisnyatartó öv is helyet kapott a kettesben töltött pillanatokhoz.