Bemutatjuk a bestsellereinket: A vásárlóink legkedveltebb melltartói

Bemutatjuk a bestsellereinket: A vásárlóink legkedveltebb melltartói

2023. április 5.
Fehérneműby Astratex

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

A tökéletesen illeszkedő fehérneműnek köszönhetően egész nap kényelmesen és magabiztosan érezzük magunkat. Pontosan ilyen fehérnemű jön létre az Astratex szakértői keze alatt. Nézd meg velünk, melyik melltartók nyerték el női vásárlóink szívét!

Maia melltartó

Egy tökéletesen illeszkedő darabot keresel? A nők ezrei szerették meg a Maia melltartót, mert a bőrön olyan, mint egy második bőr. Mi a titka? A szakértőink egyedülálló termoaktív habszivacsot választottak a gyártásához, amely a testhő hatására felmelegszik, és tökéletesen illeszkedik a vonalaidhoz. Az anyag pedig könnyed, vékony és érintésre kellemes. A szatén szegélyezés már csak hab a tortán.

A Maia melltartó 2019 óta van a piacon. A Soft Control Deluxe és a Soft Control Lace modellek nálunk 50 méretben kaphatók, 65/E-től a 100/E méretig.

A vásárlók véleménye a Maia-ról

Andrea Én 95D méretet rendeltem és mint máskor, most is abszolút elégedett vagyok. Olyan, mint egy második bőr. Soha többet más melltartó.

BiankaA melltartó tökéletesen jól áll, annyira elégedett voltam, hogy később még egyet rendeltem.

Erika Én már a sokadikat vásárolom, és soha nem okoz csalódást ;) Minden nőnek ajánlom, aki egész nap kellemes és nagyon kényelmes fehérneműben szeretne lenni.

Brigitta A legjobb melltartó, ami valaha volt nekem. Tökéletes kidolgozás, amely szépen alkalmazkodik a vonalakhoz. Az ember észre sem veszi a testén.

Tökéletesen alkalmazkodik

A kosarakat speciális formákon formázzák, ezért tökéletesen illeszkednek kisebb és nagyobb keblekhez is. A sima felületű kivitelének köszönhetően tökéletes melltartó a hétköznapi viseletre. A klasszikus merevítők telt vonalaknak is támaszt biztosítanak, a körkerület rugalmas anyaga kiválóan hozzásimul a bőrhöz. Választhatsz teljesen sima felületű Soft Control Deluxe változatot vagy Soft Control Lace modellt, amely elegáns és decens csipkeanyaggal rendelkezik azon a helyen, ahol a kosár kapcsolódik a vállpánthoz. A Soft Control Pearl változat csipkével, és dekoltázsban lévő decens gyönggyel fog lenyűgözni.

Egyszóval a Maia egy univerzális darab, amelyet mindig is kerestél. Egész évben viselheted, minden alkalomra. Csodálatos dekoltázst varázsol, akármilyen is a méreted. Ráadásul az extra kényelemért a nagyobb méretekben a vállpántok szélesebbek, és a kapcsok száma is több. Próbáld ki, és ugyanúgy megkedveled, mint előtted a több ezer vásárló. 

Új taggal bővül a család?

Ebben az esetben ideális választás a Maia melltartó szoptatós változata, akár sima felületű kivitelben, akár csipkével díszítve. A szoptatáshoz alkalmas modellek a klasszikus Maia melltartó tulajdonságaival rendelkeznek, azonban a mellek könnyebb elérése érdekében a kosarak lekapcsolhatók.


Spacer melltartó

Pehelykönnyű, tökéletesen légáteresztő, finoman formáló. Ez a legsikeresebb Spacer melltartónk. És mitől különleges? Az Astratex szakértői egyedülálló légáteresztő anyagot választottak a gyártásához, amelyen keresztül folyamatosan áramlik a levegő. Ezért a bőr és a keblek lélegezhetnek és kevésbé izzadnak. A Spacer melltartót egyszerűen imádni fogod, és nem csak a nyári időszakban.

A Spacer Basic, Delicate és Delicate Lace modellek 2022-ben lettek kifejlesztve. Akár 57 méretben elérhetők, a 60/E-től 115/C méretig.

 

Mit gondolnak vásárlóink a Spacer-ről

Katalin Tökéletes és kényelmes melltartó. Mintha nem is lenne rajtam. Az anyaga és szabása fantasztikus, kellemes tapintású. 

Janka Abszolút legjobb melltartó. Tökéletesen illeszkedik, puha, kellemes és a ruha alatt nem feltűnő. 

Renáta A Spacer 3D melltartók szuperek - nagyon kényelmesek, nyáron légáteresztők. Több is van belőle, különböző színekben. Más márkát már nem is használok.

Lenke A melltartó tökéletesen illeszkedik, stabil, már nem is veszek mást. Ajánlom minden nőnek, akinek nagyobbak a mellei.

Tökéletes kényelem egész nap

A Maia melltartónk tökéletesen illeszkedik? Ez esetben jó hírünk van a számodra, mert a Spacer modellek kosarai ugyanazon speciális módszer alapján készülnek, hogy kisebb és nagyobb keblekhez is jól illeszkedjenek. Az anyag az első látásra láthatatlan méhsejt struktúrával rendelkezik, ami a légáteresztő képességének a titka. A kosarak annyira vékonyak, hogy szinte tudomást sem veszel róluk, és szépen idomulnak a testhez. Enyhén formálják a dekoltázst, és egész nap biztosítják a szükséges támogatást. Ráadásul a kosárméret növekedésével a pántok szélessége és a kapcsok száma is nő, így minden helyzetben kényelmesen érezheted magad.

A Spacer melltartó nálunk klasszikus Delicate Basic változatban is elérhető. Mivel a melltartó tökéletesen sima felületű, tökéletes választás a testhez álló póló, atléta és ruha alá. Ha kedveled a csipkét, válaszd a Delicate változatot, amely elöl díszített. A Delicate Lace modell pedig egész kerületében csipkével díszített. A Spacer 3D Breeze és érzéki Spacer 3D Sensual Tattoo modell körkerülete és kosarai gazdagon díszítettek, az utóbbi melltartó ráadásul merevítők nélküli, bralette fazonban is kapható

Top szoptatós melltartó a nyári időszakra?

Ahogy a Maia melltartó, úgy a népszerű Spacer modell szoptatós változatát is megtalálod kínálatunkban. A légáteresztő képességének köszönhetően a legtökéletesebb szoptatós melltartó forró nyári napokra. A bőr pedig szabadon lélegezhet és a mellek nem fognak izzadni. Választhatod a Spacer 3D Delicate vagy akár a Spacer 3D Viktoria modellt is, amelyet több csipkével díszítettünk. Természetesen mindkét melltartó lekapcsolható kosarakkal készült.