A legjobb hálóruhák nyárra? A csíkosak.

A legjobb hálóruhák nyárra? A csíkosak.

Átlagosan életünk egyharmadát átalsszuk, ezért fontos a megfelelő hálóruha kiválasztása. A nyár érkeztével ideje lecserélni a pizsamát. Hagyatkozz az Astratex szakértők új kollekciójának ikonikus csíkjaira, amelyek soha nem mennek ki a divatból.

2024. július 8.
Fehérnemű

Denisa Stasinková

Szerkesztő

A középkorban a csíkos ruházat a társadalom peremén élő emberek sajátja volt. Csíkos ruhát viseltek a szolgák, udvari bolondok, őrültek, bűnözők és könnyűvérű nők. Ruházatuk kontrasztos csíkjai a társadalom határainak áttörését szimbolizálták. A csíkos ruházat negatív benyomása sokáig fennmaradt. Esélyt 1858-ban a francia haditengerészet adott neki, amelynek a csíkos ing lett a hivatalos egyenruhája. Állítólag azért, mert ha egy tengerész a vízbe esett, a csíkok miatt könnyebb volt megtalálni. Akárcsak a tengerészek, ezzel az időtlen dizájnnal te sem fogsz elveszni a divat tengerében.

Az igazak álma

Képzeld el, hogy egy nyugodt nyári éjszakán lágy kék felhőkön lebegsz. Istenien fogsz aludni az időtlen csíkos pizsamában. A kényelmes pamutkötés biztosítja a kényelmet. Választhatsz a hálóinges valamint a klasszikus pizsamanadrágos pólós változatból.

Csipkerózsikáknak

Reggel kipihenten, frissen és tele energiával. Hogy az ilyen hangulatról nem is álmodtál? Aludj úgy, mint egy királynő a Pink Dream pizsamánkban! A lágy rózsaszín és a decns csíkok kombinációja pillanatok alatt zavartalan álomba ringat.

Melyik anyag illik hozzád?

Pamut

Nemcsak légáteresztő képességének, hanem kiváló nedvszívó tulajdonságainak köszönhetően is méltányolni fogod.

Szatén

Egy hűsítő hatású anyag, ezért a késő tavaszi/nyári és meleg hónapokra tartogasd.

Modál

Nagyon puha és sima, ugyanakkor tökéletesen elvezeti az izzadságot a testtől.

Hogyan készítsük fel hálószobánkat a tavaszra?

Télen gyakrabban vagyunk betegek, vagy lustálkodunk az ágyban kedvenc sorozatunkat nézve. Ezért fő pihenőhelyünk megérdemel egy kis nyári leheletet. Hogyan érhetjük ezt el?

🌸 Mosd ki a párnákat és a paplanokat (mindig kövesd a gyártó által a címkén feltüntetett utasításokat).

🌸 Vedd elő a kevésbé meleg takarót, és a téli takarót pakold el a következő szezonra!

🌸 Válts egy másik ágyneműanyagra

Biztosan nem fogsz mellé, ha a takarókat és párnákat pamutba öltözteted. Puha tapintású és hibátlanul elnyeli a nedvességet.

A pamutszatén kiválóan hűvösen tart a melegebb hónapokban. Ráadásul alig gyűrődik, ezért nem kell vasalni.