Új lendület a megereszkedett melleknek: a csodás Angelia New Bralette

Új lendület a megereszkedett melleknek: a csodás Angelia New Bralette

Testsúly ingadozása, terhesség, szoptatás, és persze gravitáció – mindez hatással van a mellszövet rugalmasságára. A mellek idővel elveszítik a formájukat és a feszességüket is. De itt van az Angelia New Bralette melltartó! 

2023. június 1.
Fehérneműby Astratex

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

A titok az egyedülálló szabásban rejlik

Már a megnevezés is arra utal, hogy a melltartó a bralette típusú melltartókhoz tartozik és háromszög alakú kosarai vannak. A titka a szabásában rejlik, amely megerősítő bélés nélkül is képes a kebleket hatékonyan eredeti formájukba emelni, vagyis a mellszövet elernyedése előtti állapotba. A varrásai révén csodálatos gömbölyű formát biztosít a kebleknek, amely álmaid dekoltázsát varázsolja.

100%-os formáló hatás

A kosarak megemelik a kebleket és tökéletes gömbölyű formát biztosítanak.

Valóban kényelmes

Széles merevítők a magas fokú komfortért, finom tüllből készült selymes bélés.

A fehérneműs fiók gyöngyszeme

Exkluzív fényes csipke, amely kiválóan mutat a mély kivágásban. 

Élvezd a fantasztikus érzést!

Az Angelia New Bralette melltartó nem csak mutatós, de nagyon komfortos is. Az Astratex szakértői széles merevítőkkel és nagyon finom tüll béléssel tervezték. A tüll azért tökéletes, mert nem irritálja a bőrt akkor sem, ha érzékenyebbek a kebleid, például menstruáció idején. 

A melltartó ugyan megemeli a kebleket, de nincs Push-Up hatása. Ez azt jelenti, hogy a dús keblekkel büszkélkedő hölgyek számára is jó választás, mivel nem nagyobbítja a mellkas bőségét. Ráadásul puha mellekhez is alkalmas. A szabása feszesebb dekoltázs érzését és formáját nyújtja. Az Astratex webshopban 34 méretben elérhető, 60 és 95 cm közötti körkerülettel és B-I kosárméretekben. 

Mutatós divatkiegészítő

A külső oldali csipkét külön az Angelia kollekcióhoz választották. Mérsékelten fényes, és tökéletesen hozzájárul a luxus érzéshez, amelyet ez a melltartó nyújt. A dekoltázs közepét díszítő fényes apró kő már csak hab a tortán. Társasági esemény vagy romantikus randi vár rád? Hagyd, hogy a melltartó decensen kilátszódjon a ruha vagy blúz kivágásából. Merészebb hölgyek blézer alatt is viselhetik, top helyett. 

Tetszik? Fedezd fel az Angelia kollekció további gyöngyszemeit!