A három alap melltartószín: Milyen ruhák alá illenek?

A három alap melltartószín: Milyen ruhák alá illenek?

2024. június 11.
Hogy válasszakFehérnemű

Nikola Herčíková

Főszerkesztő

Fehér, bézs, fekete. Három alapvető melltartószín, amelyek egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhatnak. De eme színek viselésének megvannak a maga szabályai, előnyei és hátrányai. Melyek ezek?

Gyengéd fehér

Fehér melltartó - mivel viseljük? Ügyelj arra, hogy ne viseld fehér ruhák alatt, mert nem láthatatlan, de átüt. A fehér alsónemű ugyanezt a hatást kelti a nagyon napbarnított bőrön is. De ne törj pálcát a fehér darabok felett! A csábító fehérneműk esetében egyszerre nagyon nőies és gyengéd megjelenést kölcsönöznek.

Tippünk:

A fehér fehérnemű hajlamos megszürkülni vagy az izzadságtól sárgává válni, ezért fokozott gondoskodást igényel. Érdemes követni az fehérneműn feltüntetett jelöléseket. Fontos, hogy a melltartókat, fűzőket és a nagyon kényes fehérneműket (színtől függetlenül) kézzel, speciális mosószerrel mossuk, és ne szárítsuk közvetlen napfényben, szárítóban vagy közvetlen hőforrás közelében.

Időtlen fekete

Coco Chanel és Audrey Hepburn együtt tették híressé a kis fekete ruhát, amely azonnal minden nő ruhatárának kötelező darabjává vált. És a fekete melltartónak is ugyanilyen alapnak kell lennie. Legyen szó klasszikus, Push-Up vagy akár Bardot szabásról, a fekete szín minden sötétebb ruhadarab alá illik.

Tippünk:

Ne félj fekete melltartót viselni egy ugyanolyan színű átlátszó felső alatt. Ez egy merész, de ellenállhatatlan megjelenést eredményez, amely megragadja a tekinteteket.

Praktikus bézs

Mint már említettük, a fehér melltartók ragyognak az azonos színű ingek és pólók alatt. Tehát milyen színű melltartót viseljünk fehér felsők alatt? Bézs színűt. Mert ha olyan melltartót veszel, amely a lehető legjobban illeszkedik a bőrszínedhez, akkor fehér felsők alatt gyakorlatilag láthatatlan lesz.

Válassz bugyit az alkalomnak megfelelően

Már nem igaz, hogy a bugyiknak mindig a melltartó színéhez kell illeszkedniük. Tehát attól függ, miben érzed magad kényelmesen, és milyen ruhákat viselsz szívesebben. Ha a szoknyákat vagy a fenékre simuló, lágy anyagú nadrágokat kedveled, akkor válassz  sima hátoldalú bugyikat. A csipkét tartogasd vastagabb anyagok alá, vagy esetleg rakott szoknyák alá, amelyek alól nem látszanak ki. Rengeteg stílus közül választhatsz – a magas derekú, a hasat leszorító, brazil és az idomokat felfedő tanga is divatban van. De egy klasszikus szabású bugyival sem tudsz mellényúlni.